Hirdetés

erd.lap.hu / Iskolák, óvodák

Iskolák, óvodák

Gyerekeim negyedik éve ide járnak és nagyon jónak tartom, régóta működik, képzett óvónőkkel, színvonalas foglalkozásokkal. Hetente van táncóra profi tánctanárral, kedves játékos angolóra. Meglepődtem, hogy még nincs fent a lapon. Rendes óvoda, nem csak családi napközi. A védőnőm is ajánlotta, ezért mentünk oda. Vegyes korú a csoport, de külön foglalkozást tartanak megfelelő szinten.

Bölcsődei és óvodai szintű szolgáltatást nyújtó, hivatalos engedéllyel rendelkező érdi intézmény

magánóvoda

Brit hagyományokra épülő angol nyelvű óvoda

Képzett, gyakorlattal rendelkező pedagógusaink, családias légkörben vállalják gyermeke gondozását ovi jellegű családi napközinkben, a kicsi és az ön igényeihez igazodva. A gyermekeknek érzelmi biztonságot, örömteli, zavartalan játékot, élményekben gazdag foglalkozásokat, szüleiknek megnyugtató, megbízható segítséget  kínálunk.

Hangya Kreatív Gyermekcentrum és Gyermekfelügyelet

Angol-Magyar Családi napközi-, óvoda

Napközinkben bölcsődés, óvodás, és kisiskolás korú gyermekek elhelyezését biztosítjuk. Szervezünk különböző tanfolyamokat, és foglalkozásokat, szülők számára is. Lebonyolítunk születésnapi zsúrokat.

Családias környezet, szakképzett óvónők, mindennap különböző foglalkozások, angol,népzánc,torna

A Katica családi napközi maximum 7 fővel működik Érden, családi házas övezetben.

Új családi napközi nyílik Érdligeten az Ürmös utcában! Kis létszámú (5-7 fős) bölcsődés- és óvodáskorú csoportok megfizethető áron! 2-6 éves korig. Zenei fejlesztés, kézműves foglalkozások, játékos angol, mozgásfejlesztés. Logopédus, fejlesztő pedagógus. Baba-mama klub, születésnapi zsúrok rendezése. Szeretettel várjuk Önt és gyermekét a Kicsi Bocs Családi Napköziben!

Családi napközink Érden többek között biztonságos környezetet, egészséges táplálkozást, sokféle fejlesztő játékot, pónilovacskázást biztosít a hozzánk járó kisgyerekek számára, 1 éves kortól. Sókuckó és sóhomokozó teszi még színesebbé a kicsik napjait. Nagy hangsúlyt fektetünk az anyanyelv helyes elsajátítására.

A Manófalva Gyermekház Nonprofit Kft. által üzemeltetett, engedélyes családi napközi, maximum 7 gyermek (20 hetestől iskoláskorig) napközbeni ellátására. Diplomás pedagógus és gyermekpszichológus működteti a napközit, gondoskodva a kicsik legoptimálisabb fejlődési lehetőségeinek kihasználásáról. Fejlesztő játékok, kiváló felszereltség, nagy füves játszótér, napi 4 étkezés, A/B menűvel.

Érd, Alsó utca 21.

Minta családi napközi, a Testi-Lelki Jólétért Alapítvány által! A Mesefalva Családi Napközi vidám, színes csoportszobával, mindennapos készségfejlesztő foglalkozásokkal, sok-sok játékkal, játszóteres saját kerttel várja szeptembertől a hozzá érkező 2 – 7 év közötti gyermekeket, 7.30-17 óra között. A gyerekek számára igyekszünk szeretetben gazdag, családias légkört biztosítani.

Az érdi Teleki Sámuel Általános Iskola hivatalos honlapja.

A Tigris Magánóvoda honlapja programokkal, hírekkel és galériával

Családi napközi 1-5 éves gyermekeknek angol nyelvoktatással

Meghatározás:

A Duna-parti település Tárnok-tól keletre, Diósdtól nyugatra terül el a Tétényi-fennsík és az Érdi-tető dombokkal tagolt vidékén. Ezen az oldalon, eme kedves, helyes városhoz kapcsolódó linkeket találod.

A Duna-parti település Tárnok-tól keletre, Diósdtól nyugatra terül el a Tétényi-fennsík és az Érdi-tető dombokkal tagolt vidékén. Ezen az oldalon, eme kedves, helyes városhoz kapcsolódó linkeket találod.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Iskolák, óvodák
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés